Βαγγέλης Αποστολίδης

Ο Βαγγέλης Αποστολίδης είναι φοιτητής, σπουδάζει αυτόματο έλεγχο σε συστήματα μηχανικής και ρομποτικής. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Στον ελεύθερο χρόνο του τραγουδάει και γρατζουνάει μια ηλεκτροακουστική κιθάρα. Επίσης αφιερώνει αρκετές ώρες στην αναζήτηση νέων ήχων και μελωδιών, ικανοποιώντας έτσι τις μουσικές του ανάγκες. Θεωρεί πως ο καλύτερος dj είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Τζένη Λυκουρέζου

Η Τζένη Λυκουρέζου, είναι φωτογράφος. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και στη συνέχεια φωτογραφία, με την οποία ασχολείται τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει πραγματοποιήσει προσωπικές εκθέσεις και ενδιαφέρεται κυρίως για το πορτραίτο και τη φωτογραφία δρόμου. Τελευταία, σχολιάζει φωτογραφίες γνωστών αλλά και νεώτερων φωτογράφων, αρθρογραφώντας στο διαδίκτυο.

chrisanthe

H Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου είναι βρεφονηπιοκόμος, έχει γράψει τέσσερα παιδικά βιβλία που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο «Μοντέρνοι Καιροί» και συνδηρεί ένα μπλογκ. Ζει και εργάζεται στην Ημαθία και μεταξύ δουλειάς και οικογένειας, χαίρεται να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να ταξιδεύει.

Dina Konstandina

Η Dina είναι αρχιτέκτονας/διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου. Ζει και εργάζεται στη Ρωσία. Η φιλοσοφία της δουλειάς της είναι να κάνει τους ανθρώπους ευτυχέστερους και να τους προσφέρει μοναδικά και εκπληκτικά πράγματα. Θέλει η δουλειά της να εμπνέει τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους και να τους προκαλεί περισσότερα θετικά συναισθήματα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δουλειά της μέσα από την ιστοσελίδα της, και τους λογαριασμούς instagram και pinterest.

ketihaliori

Η Καίτη Χαλιορή είναι καλλιτέχνης νέων μέσων (new media artist). Σπούδασε δημόσιες σχέσεις στο Saint George College, Αθήνα και Fine Arts & Technology στο Middlesex University of England/ AKTO. Ασχολείται με διεπιστημονική και ακτιβιστική τέχνη. Το τελευταίο της έργο “World Water Museum” installation πραγματεύεται το τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα της λειψυδρίας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της.

Zeta Xekalaki

Η Zeta Xekalaki είναι αρχαιολόγος, ειδικευμένη στην Αιγυπτιολογία (εικονογραφία, ιδεολογία, εξωτερικές σχέσεις, ιερογλυφικά). Εργάζεται στον χώρο του Τύπου και έχει ασχοληθεί με προγράμματα «δια βίου μάθησης». Ενδιαφέρεται για την υποδοχή της αρχαιολογίας από πλευράς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του ευρύτερου κοινού. Είναι διαχειρίστρια της ομάδας f/b group ARCHAIOLOGIA ONLINE ενώ συνεργάζεται με το περιοδικό Αρχαιολογία.

Γιάννης Φαρσάρης

Ο Γιάννης Φαρσάρης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα το 1973. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Ζει στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζεται ως Καθηγητής Πληροφορικής. Έχει δημιουργήσει την ανοικτή βιβλιοθήκη www.openbook.gr και την καθημερινή πλατφόρμα διηγημάτων www.onestory.gr. Ο προσωπικός ιστοχώρος του βρίσκεται στη διεύθυνση www.open-sesame.me.

Δήμητρα Σταύρου

Η Δήμητρα Σταύρου έχει σπουδές Ψυχολογίας στη Γαλλία και στην Ελλάδα και σπουδές στη Δραματοθεραπεία τετραετούς κύκλου. Έχει εργαστεί με φυλακισμένους, εξαρτημένους, ψυχωτικούς, ηθοποιούς, εφήβους, στελέχη επιχειρήσεων κ.ά.. Συντηρεί δυο μπλογκ www.drama-therapy.blogspot.com και www.drama-mediation.blogspot.com και αρθρογραφεί γύρω από θέματα που αφορούν στη δραματοθεραπεία ή στη ψυχολογία.

Ειρήνη Κοκκόρου

Η Ειρήνη Κοκκόρου είναι Κοινωνική Λειτουργός εδώ και είκοσι χρόνια. Εργάζεται με παιδιά προσχολικής ηλικίας και με τους γονείς τους, σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Υπάρχει και εξελίσσεται μαζί τους. Χάρη στα μικρά παιδιά μυείται καθημερινά στο ξάφνιασμα της πρώτης τους ματιάς στον κόσμο. Στην επιθυμία της προσέγγισης με ανοιχτές όλες τις αισθήσεις. Χάρη στα παιδιά και τους γονείς τους είναι σε μια διαρκή μαθητεία. Νοιώθει ευγνώμων που καταφέρνει να "μεγαλώνει" μαζί τους, διασώζοντας και φροντίζοντας το μικρό παιδί μέσα της.

Ελισάβετ Πρεβεζιάνου

Η Ελισάβετ Πρεβεζιάνου είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας- ψυχοθεραπεύτρια. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και Κοινωνιολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια art-therapy και γραφολογίας. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο πρόγραμμα Αριάδνη για τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο. Έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή και δύο νουβέλες.

Εύα Π.

Το όνομα μου είναι Εύα και είμαι φοιτήτρια Αγγλικής φιλολογίας στο ΑΠΘ. Μετά το γράψιμο, που είναι η μεγάλη μου αγάπη, μου αρέσει ο κινηματογράφος, η ποίηση, η μουσική και τα βιβλία. Μου αρέσει να ψάχνω οτιδήποτε σχετικό με τέχνη και να ανακαλύπτω νέα πράγματα. Ασχολούμαι επίσης και με το blogging. Πιστεύω ότι η έκφραση είναι αφενός μεν μια μορφή αλληλεπίδρασης, αφετέρου δε ένας τρόπος μετάδοσης ιδεών και συναισθημάτων.

Νικόλας Σμυρνάκης

Ο Νικόλας Σμυρνάκης αλλού γεννήθηκε κι αλλού ζει. Έχει τιμηθεί με τρία λογοτεχνικά βραβεία (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος) ενώ πρόσφατα έλαβε δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards) στις κατηγορίες άρθρο 2011 (Ο αναρχικός δάσκαλος) και συγγραφικό έργο 2011 (Δήγμα Γραφής-συλλογικό e-book). Έργα του διανέμονται ελεύθερα στο διαδίκτυο (www.IslandofMan.me) ενώ σύντομα θα εκδοθεί το πρώτο του μυθιστόρημα.

Σταυρούλα Σανίδα

Η Σταυρούλα Σανίδα είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας προσφέροντας ψυχοθεραπεία σε ατομικές συνεδρίες και σε ομάδες. Εμπνέεται από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω της μετατρέποντας αυτή την έμπνευση σε γραπτές αναρτήσεις στο blog της. Συμμετέχει σε project προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας (business mentors, Athens WING). Η αγάπη της για το σύγχρονο χορό και τη συγγραφή την βοηθά τόσο στην εξισορρόπηση εργασίας και προσωπικής ζωής όσο και στην τόνωση της δημιουργικότητάς της.

Χρήστος Μπούρης

Ο Χρήστος Μπούρης σπουδάζει ιστορία και αρχαιολογία, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε αρχαιολογική ανασκαφή και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια. Στον ελεύθερο χρόνο του μαθαίνει ιταλικά, διαβάζει και πάντα απολαμβάνει μια έξοδο ή μια καλή ταινία.