Is your thinking creative? Do you enjoy sharing your knowledge and widening your horizons? If yes, People & Ideas is for you. Simply be a reader or make one step further: participate and become a content curator or a content creator. With P&I, you follow, edit, create, experience and broadcast lifelong learning for everyone’s benefit.

Post a comment

  • Νιαμ νιαμ…Δεν μας αφήνετε να αγιάσουμε μ’αυτές τις συνταγές…

  • Φαίδρα Σίμιτσεκ

    Το κλασσικό όνομα του γλυκού αυτού είναι Σαρλότ φράουλας (Charlotte aux fraises) αν δεν κάνω λάθος όπου βάζεις τα μπισκότα όρθια γύρω γύρω και στον πάτο της φόρμας. Αλλά γιατί να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη;
    Είναι πάντα εντυπωσιακό γλυκό, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και φυσικά γίνεται με βατόμουρα κατεψυγμένα και με διάφορες παραλλαγές για την εμβάπτιση των σαβουαγιάρ.
    Μου αρέσει που έβαλες γιαούρτι στραγγιστό και όχι κρέμα γάλακτος. Με Philadelphia ίσως να είναι επίσης καλό αλλά θέλει τόση ποσότητα που δεν συμφέρει.
    Χαίρομαι πολύ που μου το θύμισες.

Share your thoughts

You like this article? Tell us your opinion.