(ΕΛ) Βαγγέλης Αποστολίδης

(ΕΛ) Ο Βαγγέλης Αποστολίδης είναι φοιτητής, σπουδάζει αυτόματο έλεγχο σε συστήματα μηχανικής και ρομποτικής. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Στον ελεύθερο χρόνο του τραγουδάει και γρατζουνάει μια ηλεκτροακουστική κιθάρα. Επίσης αφιερώνει αρκετές ώρες στην αναζήτηση νέων ήχων και μελωδιών, ικανοποιώντας έτσι τις μουσικές του ανάγκες. Θεωρεί πως ο καλύτερος dj είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Jenny Lykourezou

Jenny Lykourezou is a photographer. Following law studies at the University of Athens, she underwent studies of photography and made it her profession for the last ten years. She has undergone personal exhibition of her work which is particularly focused on portrait and street photography. Lately, she is writing as a photography commentator in selected web media.

chrisanthe

H Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου είναι βρεφονηπιοκόμος, έχει γράψει τέσσερα παιδικά βιβλία που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο «Μοντέρνοι Καιροί» και συνδηρεί ένα μπλογκ. Ζει και εργάζεται στην Ημαθία και μεταξύ δουλειάς και οικογένειας, χαίρεται να μαθαίνει ξένες γλώσσες και να ταξιδεύει.

Dina Konstandina

Dina is an Interior Architect/Designer. She lives and works in Russia. Her philosophy is to make people happy through design and present them with unique and marvelous things. These should inspire them in their daily lives and bring them more positive feelings and attitudes. You can find more of her work in her webpage, instagram or pinterest accounts.

ketihaliori

Η Καίτη Χαλιορή είναι καλλιτέχνης νέων μέσων (new media artist). Σπούδασε δημόσιες σχέσεις στο Saint George College, Αθήνα και Fine Arts & Technology στο Middlesex University of England/ AKTO. Ασχολείται με διεπιστημονική και ακτιβιστική τέχνη. Το τελευταίο της έργο “World Water Museum” installation πραγματεύεται το τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα της λειψυδρίας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της.

Zeta Xekalaki

Η Zeta Xekalaki είναι αρχαιολόγος, ειδικευμένη στην Αιγυπτιολογία (εικονογραφία, ιδεολογία, εξωτερικές σχέσεις, ιερογλυφικά). Εργάζεται στον χώρο του Τύπου και έχει ασχοληθεί με προγράμματα «δια βίου μάθησης». Ενδιαφέρεται για την υποδοχή της αρχαιολογίας από πλευράς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του ευρύτερου κοινού. Είναι διαχειρίστρια της ομάδας f/b group ARCHAIOLOGIA ONLINE ενώ συνεργάζεται με το περιοδικό Αρχαιολογία.

Γιάννης Φαρσάρης

Ο Γιάννης Φαρσάρης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα το 1973. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Ζει στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζεται ως Καθηγητής Πληροφορικής. Έχει δημιουργήσει την ανοικτή βιβλιοθήκη www.openbook.gr και την καθημερινή πλατφόρμα διηγημάτων www.onestory.gr. Ο προσωπικός ιστοχώρος του βρίσκεται στη διεύθυνση www.open-sesame.me.

Δήμητρα Σταύρου

Dimitra Stavrou is a Psychologist and DramaTherapist with studies in France and in Greece. She has worked with detenees, drug addicted people, psychotic, actors, adolescents, working groups from different companies, and others. Active writer in two blogs www.drama-therapy.blogspot.com and www.drama-mediation.blogspot.com she writes many articles about dramatherapy or psychology subjects.

Ειρήνη Κοκκόρου

(ΕΛ) Η Ειρήνη Κοκκόρου είναι Κοινωνική Λειτουργός εδώ και είκοσι χρόνια. Εργάζεται με παιδιά προσχολικής ηλικίας και με τους γονείς τους, σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Υπάρχει και εξελίσσεται μαζί τους. Χάρη στα μικρά παιδιά μυείται καθημερινά στο ξάφνιασμα της πρώτης τους ματιάς στον κόσμο. Στην επιθυμία της προσέγγισης με ανοιχτές όλες τις αισθήσεις. Χάρη στα παιδιά και τους γονείς τους είναι σε μια διαρκή μαθητεία. Νοιώθει ευγνώμων που καταφέρνει να "μεγαλώνει" μαζί τους, διασώζοντας και φροντίζοντας το μικρό παιδί μέσα της.

Ελισάβετ Πρεβεζιάνου

(ΕΛ) Η Ελισάβετ Πρεβεζιάνου είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας- ψυχοθεραπεύτρια. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία και Κοινωνιολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια art-therapy και γραφολογίας. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο πρόγραμμα Αριάδνη για τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο. Έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή και δύο νουβέλες.

Εύα Π.

(ΕΛ) Το όνομα μου είναι Εύα και είμαι φοιτήτρια Αγγλικής φιλολογίας στο ΑΠΘ. Μετά το γράψιμο, που είναι η μεγάλη μου αγάπη, μου αρέσει ο κινηματογράφος, η ποίηση, η μουσική και τα βιβλία. Μου αρέσει να ψάχνω οτιδήποτε σχετικό με τέχνη και να ανακαλύπτω νέα πράγματα. Ασχολούμαι επίσης και με το blogging. Πιστεύω ότι η έκφραση είναι αφενός μεν μια μορφή αλληλεπίδρασης, αφετέρου δε ένας τρόπος μετάδοσης ιδεών και συναισθημάτων.

Μιχάλης Παρασκευόπουλος

Νικόλας Σμυρνάκης

(ΕΛ) Ο Νικόλας Σμυρνάκης αλλού γεννήθηκε κι αλλού ζει. Έχει τιμηθεί με τρία λογοτεχνικά βραβεία (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος) ενώ πρόσφατα έλαβε δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards) στις κατηγορίες άρθρο 2011 (Ο αναρχικός δάσκαλος) και συγγραφικό έργο 2011 (Δήγμα Γραφής-συλλογικό e-book). Έργα του διανέμονται ελεύθερα στο διαδίκτυο (www.IslandofMan.me) ενώ σύντομα θα εκδοθεί το πρώτο του μυθιστόρημα.

Παναγιώτης Παναγιωτακόπουλος

Σταυρούλα Σανίδα

(ΕΛ) Η Σταυρούλα Σανίδα είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας προσφέροντας ψυχοθεραπεία σε ατομικές συνεδρίες και σε ομάδες. Εμπνέεται από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω της μετατρέποντας αυτή την έμπνευση σε γραπτές αναρτήσεις στο blog της. Συμμετέχει σε project προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας (business mentors, Athens WING). Η αγάπη της για το σύγχρονο χορό και τη συγγραφή την βοηθά τόσο στην εξισορρόπηση εργασίας και προσωπικής ζωής όσο και στην τόνωση της δημιουργικότητάς της.

Χρήστος Μπούρης

Ο Χρήστος Μπούρης σπουδάζει ιστορία και αρχαιολογία, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει σε αρχαιολογική ανασκαφή και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια. Στον ελεύθερο χρόνο του μαθαίνει ιταλικά, διαβάζει και πάντα απολαμβάνει μια έξοδο ή μια καλή ταινία.