Το People & Ideas είναι ένας δικτυακός τόπος όπου εσείς, οι χρήστες, μπορείτε να έχετε διάφορους ρόλους. Μπορείτε να γίνετε:

  1. Επιμελητής ύλης ώστε να παρουσιάζετε με τρόπο περιεκτικό κάθε τι ενδιαφέρον και σημαντικό που έχετε ανακαλύψει στο διαδίκτυο και αλλού.
  2. Ή ίσως προτιμάτε να γίνετε δημιουργός ύλης.
    • Μήπως θα γίνετε ο μεσολαβητής που θα εξηγεί στο κοινό, με όποιο τρόπο διαλέγει εκείνος, μια έννοια ή μια ιδέα που κατέχει πολύ καλά;
    • Μήπως θα θέσετε ερωτήσεις σε έναν ειδικό από τον οποίο θέλετε πολύ να λάβετε απαντήσεις, οπότε μ’αυτό τον τρόπο γίνεστε παρουσιαστής!
    • Θα σας άρεσε να μας διηγηθείτε μια ιστορία που θα αποκαλύψει κάποια ενδιαφέροντα σημεία; Έτσι μπορεί ν’ανακαλύψετε ένα καινούριο ταλέντο μέσα σας. Οι αφηγητές είναι πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα όταν έχουν κάτι να πουν.
    • Ίσως μπορείτε να παίξετε τον ρόλο του εμψυχωτή και να μας διασκεδάσετε διδάσκοντάς μας παράλληλα και κάτι. Μαθαίνει κανείς πιο εύκολα όταν παίζει, ή όταν λύνει για παράδειγμα ένα κουίζ.

[ η λίστα με τους ρόλους δεν εξαντλείται εδώ, μπορεί εσείς να έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ]

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να στείλετε σκέψεις και τις ιδέες σας καθώς και τα κείμενά σας στο info@peopleandideas.gr. Θα χαρούμε πολύ να σας απαντήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε αν χρειαστεί.

Η πολιτική μας είναι να μην δεχόμαστε κείμενα με περισσότερες από 1 000 λέξεις, συνεντεύξεις με περισσότερες από 1 500 λέξεις, ούτε νουβέλες, αυτοβιογραφικά κείμενα, τεχνικά έγγραφα ή μεταφράσεις χωρίς άδεια δημοσίευσης. Δεν δεχόμαστε επίσης πεζά κείμενα λογοτεχνίας ή ποιήματα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε υλικό αλλά κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αξιοποιήσουμε τις ιδέες σας, τα σχόλιά σας, τις προτάσεις και τα κείμενά σας. Παραμένουμε ανοιχτοί σε όποια πρόταση ή παρατήρησή σας. Και πάντα επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να βρούμε λύσεις.

Είτε είστε αναγνώστης και απλώς γράφετε ένα σχόλιο είτε δέχεστε την πρόκληση να γίνετε συνεργάτης, το P&I σας επιτρέπει να παρακολουθείτε, να επιμελείσθε, να δημιουργείτε, να βιώνετε την εμπειρία και να αναμεταδίδετε την δια βίου μάθηση προς όφελος όλων.

Γιατί δεν είμαστε όσα έχουμε αλλά όσα μοιραζόμαστε και εκείνοι με τους οποίους συνδεόμαστε!