Η διαχείριση του People & Ideas είναι μια πολύπλευρη απασχόληση που απαιτεί έρευνα, ανάγνωση, γράψιμο, επιμέλεια κειμένων, μορφοποίηση, μετάφραση και ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό αντιπροσωπεύει πάνω από 400 ώρες εργασίας κάθε μήνα για τη διαχειριστική ομάδα. Η προσπάθειά μας συμπεριλαμβάνει επίσης την εξασφάλιση της αρτιότητας της σελίδας σε επίπεδο τεχνικό, ασφάλειας λειτουργίας και διαχείρισης αλλά και από εικαστικής πλευράς.

Για την υποστήριξη της σελίδας βασιζόμαστε στη γενναιοδωρία των χρηστών και στην διάθεση διαφημιστικού χώρου στον βαθμό και στο μέτρο που ταιριάζουν στη φιλοσοφία και στην αισθητική της σελίδας.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρον και χαρά σε αυτό που κάνουμε και προσφέρουμε, παρακαλώ σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά – το ποσόν δεν έχει τόση σημασία όσο η χειρονομία. Η κίνησή σας μας ενισχύει και αποτελεί μια έμπρακτη αλλά και ηθική αναγνώριση της δουλειάς που κάνουμε.

Δωρεά μέσω PayPal

Για όσους ενδιαφέρονται να διαφημιστούν στη σελίδα μας παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Ανεύρεσης Πόρων στο support@peopleandideas.gr.